ALPI Rigacci Brasov

Infiintata in anul 2002 societatea noastra, ALPI RIGACCI BRASOV, impreuna cu Alpi Rigacci din Bucuresti reprezinta grupul de firme “ALBINI & PITIGLIANI” - cu sediul in Italia si 80 de birouri in intreaga lume - care functioneaza cu succes din anul 1945 avandu-si locul bine stabilit pe piata expeditiilor internationale.

ALPI RIGACCI BRASOV va ofera servicii de calitate in transport international de marfa:
- incarcari in regim de grupaj
- complete
- agabaritice
- aeriene
- maritim
- containerizat
- conventional
de la 100 kg. la 20.000 kg. , din orice punct de pe teritoriul Romaniei spre Europa si retur cu preluari/predari saptamanale ;

Datorita experientei, flexibilitatii si puterii de adaptare la o piata in continua schimbare, ALPI RIGACCI BRASOV asigura rapiditate si siguranta in livrarea door-to-door a marfurilor care se supun procesului de vamuire si nu in ultimul rand tarife competitive.

Prin intermediul departamentului logistic de la Bucuresti, ALPI RIGACCI BRASOV va ofera de asemenea o mare variatate de servicii – depozitare , distributie in toata tara, intocmire documente in vama – realizand proiecte conforme cu necesitatile clientilor.

Scopul nostru il constituie satisfacerea tuturor cerintelor, constienti fiind de faptul ca succesul se bazeaza pe increderea si multumirea partenerilor nostri.

Din dorinta de a deveni partenerul dvs. de incredere, care sa va ofere solutii pentru toate problemele dvs. in domeniul transportului, nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau perspective de colaborare.

Noul Website: www.coronatransport.ro
home | linii-rute | cerere oferta | contact        Copyright © 2008 CORONA LOGISTIC Brasov
Created by EssMedia.ro